Fejl efter 45 sekunder i Teams

Opkald der bliver afsluttet idet opkaldet bliver besvaret genererer en besked om at forbindelsen mislykkedes eller at der er sket en fejl og man kan prøve igen om et par minutter.

Denne fejl gør at de efterfølgende opkald vil fejle efter 45 sekunder hvor opkaldet bliver afsluttet.

Fejlen kan både komme fra opkald til diverse køer og direkte kald mellem medarbejderne.

Eneste ”løsning” er at genstarte Teams og i nogen tilfælde hele pc’en.

Status

Vi arbejder på en løsning i samarbejde med Microsoft men har ikke fundet ud af hvordan vi kan undgår fejlen.