Sådan installerer du Teams Selvbetjenings-appen i Teams

Teams Selvbetjening kan installeres som en app i dit Teams-program. På den måde har du værktøjet lige ved hånden, når du har brug for det.

Sådan gør du:

1. Gå ind i Teams på din computer.

2. Klik på de tre prikker, søg efter tdc erhverv og klik på appen TDC Erhverv.

Hvis du ikke kan finde appen, er det fordi den ikke er blevet lagt på jeres tenant endnu.

3. Klik på den lille knap Tilføj.

Nu er Teams Selvbetjenings-appen tilføjet, og du kan finde den under de tre prikker.