Sådan henter Teams Selvbetjening data fra jeres Azure AD og tenant

Læsetid: 1 minutter

Jeres Azure Active Directory er jeres brugerliste i Office 365.

I kan finde den på portal.azure.com

Når I bliver oprettet som kunde hos os, sætter I sammen med os jeres Azure AD op, så Teams Selvbetjening kan tale med det.

På den måde slipper I for dobbeltarbejdet ved både at oprette jeres brugere i AD og i vores løsning. Jeres Azure AD er hoveddatakilden, som vi trækker data om jeres brugere fra.

Data er for- og efternavn, avatar (profilbillede), e-mailadresse, licensforhold, titel, afdeling og det såkaldte Azure ID, som er en unik nøgle, som identificerer netop denne bruger.

Derudover præsenterer vi jer for fire stykker forbrugs-data, som også hentes fra jeres tenant.

Al anden data - som for eksempel telefonnumre og oplysninger om eventuelle simkort - er noget som I beriger brugeren med i Teams Selvbetjening.