Sådan ringer du til og fra Teams

Læsetid: 2 minutter

Vores løsning giver dig mulighed for at benytte Teams som telefon. På den måde har du alle kommunikationskanaler samlet et sted - chat, videokald, onlinemøder og telefonopkald.

Det betyder, at du i vores løsning har et telefon-tastatur i området Opkald i dit Teams-program. Med det eller via dine kontakter kan du lave telefonopkald ud til telefoner. Hvis du ikke har tastaturet i Teams, er det fordi din brugerprofil endnu ikke har fået aktiveret Teams-telefoni. Det kan jeres administrator nemt gøre i Selvbetjenings-appen.

Og du kan naturligvis også modtage kald via Teams-programmet på din computer. Indgående opkald vil dukke op i nederste højre hjørne af din skærm. Herfra kan du afvise kaldet eller acceptere det.

Hvis du ønsker at ændre på måden, som opkald håndteres i samspil med Teams, kan du gå ind i Indstillinger i Teams. Dem finder du oppe i højre hjørne af dit Teams-program.

Herefter vælger du menupunktet Opkald.

Her kan du vælge, hvad der skal ske med opkald til dig. Hvornår telefonsvarer skal tage over, om du ønsker at viderestille alle opkald, hvilken ringetone, du ønsker, og meget andet.