Hvad er TDC Erhverv Teams?

Læsetid: 2 minutter

TDC Erhverv Teams en samlet løsning til at kommunikere og samarbejde digitalt med både dine kolleger og dine forbindelser udenfor organisationen.

Telefoni smeltet sammen med Office 365

Med Teams fra TDC Erhverv kan du ringe via din computer eller mobiltelefon. Du får også et fastnetnummer, som du kan vælge at vise, når du ringer i arbejdstiden - så kan du vise dit mobilnummer ud resten af døgnet. Vi binder din mobiltelefon sammen med Teams og dermed Office 365.

Samarbejde i Office 365

Med Teams-programmet kan I rykke jeres arbejdshold tættere sammen i skyen.

I kan samarbejde via chattråde i stedet for mail, afholde onlinemøder, se status på kolleger, redigere filer på samme tid og bedst af alt...tilpasse jeres arbejdsrum med stærke værktøjer, websteder og apps.

Alle disse funktioner får I med i jeres Teams-kommunikationsløsning fra os. 

Nem selvbetjening direkte i Teams - også for slutbrugere

Og vi har indbygget vores selvbetjening og supportunivers i Teams, så du som administrator slet ikke behøver forlade programmet, når du skal tilføje abonnement til en ny medarbejder, spærre et simkort eller bestille et headset. Her kan du også se driftstatus på vores løsninger.

Og der er også adgang til Teams Selvbetjening for slutbrugerne. De kan se deres abonnement, mobilpakke, pin- og pukkode, spærre deres simkort og meget andet. 

Lyder det godt?

Hvis I endnu ikke er Teams-kunde hos os, så lad os tale sammen - lige her.

Var denne artikel en hjælp?
1 ud af 1 fandt dette nyttigt
Fortæl os hvorfor


Udfyld venligst formularen med en gyldig e-mail og feedback til artiklen.

Kommentarer