Teams undertrykker Skype for Business på vores computere. Hvad er galt?

Vi har desværre oplevet hos en del af vores kunder, at Teams automatisk bliver installeret med nyere Office 365-opdateringer fra Microsoft.

Fair nok.

Men samtidig sættes det i Office 365-indstillingerne, at Teams som standard skal undertrykke Skype for Business. Det betyder blandt andet, at muligheden for at booke Skype-møder via Outlook forsvinder.

I kan heldigvis selv nemt ændre dette via jeres Dashboard i Office 365 (med et administrator-login, naturligvis).

Klik på Opgradering til Teams under Indstillinger for hele organisationen.

Her kan du så vælge sameksistens-tilstanden for Teams og Skype for Business.

Hvis I ønsker også at benytte Teams i jeres organisation, bør I vælge Kombination.

Ellers vælger I blot Kun Skype for Business.

Klik til sidst på Gem.

Nu er indstillingerne rettet.

Det kan i øvrigt forekomme, at der under Sameksistens-tilstand står Indstillingerne for din organisation er angivet af Microsoft og kan ikke ændres. I så fald skal I kontakte Microsoft for at få ændret indstillingen.

Klik eventuelt på Få mere at vide.