Ringegrupper som Skype for Business Express-kunde

Som Express-kunde kan I oprette op til fem ringegrupper til jeres Skype for
Business-løsning, hvis I har tilkøbt et call flow.

Det gør I ved at sende os en support-henvendelse. Skriv hvad grupperne skal hedde, og hvilke medarbejdere skal være medlem af dem. Medarbejdere kan godt være medlem af flere ringegrupper.

Når I har fået oprettet ringegruppen eller ringegrupperne, kan det enkelte medlem
af ringegruppen ændre på den måde kald kommer igennem fra ringegruppen via denne side:

http://competella.skype1.oncirque.net/agentaccess

Du logger på med den e-mailadresse og det kodeord, du benytter til Skype for Business.

Under Opkaldsindstillinger kan du vælge, hvordan kald fra ringegrupper kommer til dig. Vælger du Kun Skype og logger af Skype for Business, vil du være utilgængelig i ringegrupperne.

Nederst kan du se, hvilke ringegrupper du er medlem af. Du kan dog ikke rette i hvilke ringegrupper, du er medlem af her. Det gør I ved at sende os en support-henvendelse.