Optimer jeres Skype for Business-løsning

Som eksisterende kunde kan det være en rigtig god ide fra tid til anden at gennemgå alle aspekter af jeres løsning sammen med os.

Det kan for eksempel inkludere:

• at optimere jeres call flows, ringegrupper og speaks
  • at give administratoren uddannelse i egen vedligeholdelse af løsningen
  • at afholde medarbejder-træningssessioner med fokus på fx Skype-møder, skrivebordsdeling, eller andre stærke collaboration-værktøjer.

Vi sikrer, at jeres Skype for Business-løsning stadig er tidssvarende, opfylder jeres behov og understøtter jeres medarbejderes samarbejde.

I bestemmer selv, hvad dagen skal bruges til. Vi stiller med en dygtig UC-konsulent og godt humør en hel dag fra 9.00 til 16.00.

Bestil nu i september

Hvis I bestiller inden 14. september er prisen 4.999 kroner (ekskl. moms). Normalprisen er 6.993 kroner.

Skriv til os på projectmanagement@sky.tdc.dk