Hvordan får jeg som Express-kunde min Outlook-kalender med i Skype for Business?

Som Express-kunde er du oprettet i vores Skype for Business-miljø med en e-mailadresse, som er et otte-cifret tal efterfulgt af @ontdc.net. For at få din kalender vist i Skype for Business, skal jeres Office 365-administrator sætte denne e-mailadresse som din kontos såkaldte SIP-adresse.

Du kan sende jeres Office 365-administrator denne artikel og bede ham udføre nedenstående.

1. Start med at logge ind i Office 365 Exchange-kontrolpanelet med din adminkonto her: https://outlook.office365.com/ecp/

2. Inde i Exchange-kontrolpanelet vælger du Postkasser under menuen Modtagere.

3. Dobbeltklik på postkassen hvor SIP-adressen skal tilføjes.

4. Vælg menuen mailadresse og klik derefter på + for at tilføje SIP-adressen.

5. Herefter vælger du først det tomme e-mailadressetypefelt og skriver sip. I Mailadresse skriver du den oplyste TDC-SIP-adresse. Klik til sidst på OK.

6. Vælg til sidst Gem for at gemme ændringerne.