Kan jeg omstille et Skype-kald på computeren til min telefon?

Jeps, med få klik.

Hvis du pludselig er nødt til at forlade din plads ved computeren, kan du nemt og hurtigt omstille et Skype for Business-opkald til din telefon. Det kaldes privat omstilling.

Sådan gør du

1. Klik på telefonikonet med tandhjulet nederst til højre i samtalevinduet
  2. Klik herefter på Overfør
  3. Find din telefon på listen og tryk Viderestilling. Vent nogle sekunder og fortsæt opkaldet på din telefon.

Du kan også vælge at viderestille til en anden kontakt eller et andet nummer.

Se de forskellige muligheder for omstilling af opkald i denne vejledning