Hent Skype for Business til mobile enheder

Skype for Business findes også som app til Android-, Windows- og Apple-telefoner. Du installerer app'en ved at gå ind i din telefons app-butik og søge efter 'skype for business'.

Hvis du læser dette på din telefon eller tablet, kan du følge et af disse links.

Vær opmærksom på at da disse mobile klienter opdateres direkte af Microsoft, kan TDC Erhverv ikke yde teknisk support på dem og vi tager ikke ansvar for eventuelle ændringer og manglende funktionalitet.