Chat, opkald, video og fildeling

Det er ganske enkelt at chatte, ringe, lave videokald og dele filer via Skype for Business. Nedenfor gennemgår vi de enkelte muligheder.

Chat

Dobbeltklik på den kontakt du ønsker at chatte med. Nu kan du skrive en chatbesked til kontakten. Send beskeden ved at trykke Enter på dit tastatur.

Opkald

Før musen over profilbilledet for den kontakt, du ønsker at ringe op, og klik på telefonrør-ikonet. Du kan også højreklikke på kontakten, vælge Ring op og vælge, hvordan du vil ringe.

Videoopkald 

Før musen hen over kontaktens profilbillede i kontaktlisten og klik på videokamera-ikonet. Du kan også vælge at højreklikke på konktakten og vælge Start et videoopkald.

Undervejs

Hvis du undervejs i en chat ønsker at ringe til modparten, klikker du på telefonikonet i bunden af chatvinduet. Du kan også starte et videoopkald.

Klikker du på skærm-ikonet kan du dele din skærm. Du kan også arbejde sammen om en fil eller på et virtuelt whiteboard.

For at tilføje en anden person til chatten, opkaldet eller videoopkaldet, klikker du på plus-ikonet i øverste højre hjørne.

Fildeling

Du kan nemt sende filer via Skype for Business: Enten ved at hive filen hen over samtalevinduet og slippe den der eller ved at klikke på papirclips-ikonet.

Var denne artikel en hjælp?
3 ud af 6 fandt dette nyttigt
Fortæl os hvorfor


Udfyld venligst formularen med en gyldig e-mail og feedback til artiklen.

Kommentarer