Hent CC Touchpoint

Forudsætninger

Inden du installerer CC Touchpoint på computeren, skal du tjekke om den lever op til følgende standarder:

•  .Net Framwork 4.5 (den nyeste patch-version)
  • Microsoft Silverlight (den nyeste patch-version)
  • Windows 7 eller yngre
  • 32/64Bit OS-supporteret
  • 2 GB RAM
  • Intel Pentium 1.6 GHZ eller højere

Installation

• Download zip-pakken fra en af de nedenstående links
  • Udpak filerne
  • Kør TouchPointSetup.exe installationen på pc’en

Forbindelsessetup

For at oprette forbindelsen fra den pågældende CC Touchpoint-klient til Touchpointserveren forudsætter det, at du har modtaget en .reg fil fra TDC Erhverv.

Kør .reg-filen på computeren for opsætning af forbindelsen. Dette skal foretages på hver computer.

Silent-installation

Hvis du ønsker at lave en silent-installering af CC TouchPoint på et antal klient-pc'er, kan du følge denne trin-for-trin-vejledning.

Download-links