Hent Skype for Business (for Enterprise-kunder)

Bemærk at nedenstående softwarepakker kun er til vores Enterprise-kunder. Hvis du Express-kunde, skal du følge denne vejledning for at installere Skype for Business på din computer.

Microsoft Skype for Business til pc (opdateret 20. november 2017)

Benyt disse filer til at installere klienten med, tidligere versioner af installationssoftwaren fungerer ikke længere. Du skal ikke geninstallere klienten på maskiner, hvor du allerede har klienten installeret - de vil fortsat virke.

Dansk 32-bit
Dansk 64-bit

Engelsk 32-bit
Engelsk 64-bit

Hvis du ikke ved, om din computer kører 32 eller 64 bit-operativsystem, kan du klikke på Windows-knappen, søge efter System og klikke på System i sektionen Kontrolpanel.

Her kan du se typen sektionen System.

Microsoft Skype for Business til Mac

Klik her for at downloade klienten til Mac