Hent Skype for Business (for Enterprise-kunder)

Bemærk at nedenstående softwarepakker kun er til vores Enterprise-kunder. Hvis du SMB-kunde, skal du følge denne vejledning for at installere Skype for Business på din computer.

Microsoft Skype for Business til pc (opdateret 22. marts 2016)

Dansk 32-bit
Dansk 64-bit

Engelsk 32-bit
Engelsk 64-bit

Hvis du ikke ved, om din computer kører 32 eller 64 bit-operativsystem, kan du klikke på Windows-knappen, søge efter System og klikke på System i sektionen Kontrolpanel.

Her kan du se typen sektionen System.

Microsoft Skype for Business til Mac

Klik her for at downloade klienten til Mac