Godt i gang med SkyApp

Har du brug for hjælp til TDC SkyApp? Denne guide giver dig et overblik over app'ens funktioner.

Hvorfor SkyApp?
Frigør dig fra dit skrivebord og få samme overblik, adgang til informationer samt mulighed for at kommunikere, når du er på farten. Med SkyApp fra TDC Erhverv får du en lang række smarte funktioner, som hjælper dig og dine kollegaer med spare tid og ressourcer.

Presence og hurtig viderestilling
SkyApp Presence følger automatisk posterne i din arbejdskalender, men du kan også benytte prædefinerede ”hurtig-viderestillinger” til nemt at sætte dig i pause, frokost eller møde, og dermed lukke dit OneNumber, så personen der ringer, bliver mødt af en professionel besked kaldet "spoken presence", der fortæller, hvorfor du er optaget, og hvornår du forventes retur.

Eksempel: "For information in English press 5. Velkommen, du har ringet til Oscar Hansen. Personen, du søger, er til møde og kommer tilbage kl. 16. Indtal din meddelelse efter tonen. For at komme til receptionen: tryk 9".

Under ”hurtige viderestillinger” kan du til enhver tid åbne dit nummer for indgående kald ved at trykke på ”åbn telefon”. Denne funktion er brugbar, hvis du alligevel ønsker at modtage opkald under et møde eller i frokosten, eller et møde slutter før tid.

OneVoicemail
Med SkyApp medfølger OneVoicemail, som er en intuitiv Visual Voicemail, hvor du nemt kan aflytte, spole frem og tilbage, samt slette og videresende dine telefonbeskeder uden at skulle ringe op til et nummer og navigere rundt i telefonsvareren med besværlige tastekombinationer.

OneNumber
Styr selv hvornår du ønsker at vise dit OneNumber eller mobilnummer. Du kan også bruge tidsindstilling til at bestemme i hvilke tidsrum og på hvilke dage du ønsker at vise dit OneNumber ved opkald foretaget fra din mobil, bordtelefon og softphone.

Udover OneNumber og mobilnummer kan du også vælge at vise gruppe- eller hovednumre direkte fra mobil, bordtelefon eller softphone.

Omstilling
Det er utrolig nemt og hurtigt at omstille opkald direkte i SkyApp, og kræver ganske få tryk. Besvar det indgående kald, gå ind i SkyApp, find den person du ønsker at omstille til, tryk på omstillingsikonet og vælg det nummer der skal omstilles til. Herefter kommer en lille besked i bunden af app’en og kaldet er omstillet.

Callback
Med den indbyggede callback-funktion i SkyApp nedbringer du din mobilregning med op til 70%, når du under en forretningsrejse eller i sommerferien ringer hjem til dine kollegaer, familie og venner.

I al sin enkelthed sender SkyApp'en besked om at ringe den ønskede person op, og når din telefon ringer, skal du blot svare kaldet og samtalen forbindes – det er utrolig nemt og smart, fordi du har personens status og informationer lige ved hånden i app’en, og samtidig sparer du penge.

SIP Out — ring gratis hjem fra udlandet til danske telefonnumre!
Med SIP-funktionen i SkyApp, kan du ringe op via internettet. Det er især en fordel i udlandet. Det er lige så nemt som at foretage et almindeligt opkald og du viser dit eget nummer til den, du ringer op. Det eneste det kræver, er en WiFi forbindelse fra din telefon, fx når du sidder på hotellet.

Har du et Cloud Mobile- eller et Mobile Pro-abonnement, kan du med SIP Out ringe gratis til danske fastnet og mobilnumre - uanset hvor i verden, du befinder dig. Andre numre takseres til gældende takst, som hvis opkaldet blev foretaget i Danmark. Du sparer dermed hele roaming-taksten.

Tast selv nummer med SIP Out

Ønsker du at ringe til et nummer som ikke fremgår i din SkyApp:

1. Gå til Dialer via knappen  øverst til højre
  2. indtast telefonnummeret du ønsker at ringe til
  3. Hold nu knappen Call Number nede, hvis din telefon er på WiFi vil SkyApp automatisk foretage kaldet som et SIP Out kald

Kalenderdeling (Microsoft™ Exchange®)
OneApp taler sammen med din og dine kollegers kalendere. Med kalenderdeling får du hurtigt et overblik over dine egne, og dine kollegers møder. På den måde kan du nemt organisere et nyt møde, og du kan invitere dine kolleger - direkte fra SkyApp.