Sådan bestiller du et nyt simkort

På Selvbetjening kan du som administrator med få klik bestille nyt simkort og spærre det gamle.

Start med at logge ind på Selvbetjening.

Find den kollega, som du vil bestille et nyt simkort til. Det gør du ved enten at klikke på Abonnement og så Oversigt og finde vedkommende i listen eller ved at søge personen frem via søgefeltet.

Når du er inde på personens abonnementsprofil, klikker du på sektionen SIM-kort i menuen i venstre side.

Her kan du så bestille et nyt simkort til din kollega ved at udfylde alle felterne i sektionen Bestil nyt SIM-kort. De fleste felter udfyldes automatisk med de informationer, som vi har om jeres virksomhed og personen, men du kan frit ændre dem manuelt.

Vælg til sidst, om du ønsker at spærre det nuværende kort, og klik til sidst på Bestil.

Nu er kortet bestilt, og vi pakker og sender det så hurtigt som muligt.

Spærringen træder i kraft med det samme.