Hvor finder jeg pin- og pukkoden til mit simkort?

Pukkoden og pinkoden til dit simkort står i det følgebrev, som dit simkort kom med. Det kan være, at du selv har skiftet pinkoden, men pukkoden er den samme, som simkortet kom med.

Hvis du ikke har brevet, kan mobil/it-administratoren i din organisation eller virksomhed finde pukkoden på Selvbetjening. Denne vejledning viser, hvordan administratoren kommer i gang med Selvbetjening.

Grundet sikkerhed kan vi ikke udlevere puk- og pinkoder via e-mail eller telefon.