Spærring og genåbning af simkort

Hvis du taber, får stjålet eller på anden vis mister din telefon, skal du ringe på tlf. 7733 7171 og spærre dit simkort. Det er vigtigt at spærre din kortet så hurtigt som muligt, da du hæfter for forbrug op til spærringstidspunktet. Du kan ikke spærre dit simkort ved at sende en e-mail.

Hvis du får mobilen tilbage med intakt simkort, skal du kontakte os, så vi atter kan åbne simkortet. Husk, at det kun er ejeren af mobiltelefonen, der kan få genåbnet simkortet.