Hvordan ændrer jeg medlemskab af indtrækningsgrupper i Business One?

Start med at logge på Selvbetjening.

1. Klik på Abonnementer i topmenuen og vælg Oversigt.

2. Find herefter den bruger eller det lokalnummer, som du ønsker at tilføje eller fjerne fra en indtrækningsgruppe.

3. Klik på brugerens navn, så du kommer ind på vedkommendes profil.

4. På profilen klikker du på Fastnet og derefter på Business One i menuen til venstre.

5. Her kan du konfigurere hvilken indtrækningsgruppe, brugeren skal være medlem af. Brugeren kan kun være medlem af én gruppe.

Hvis I har brug for at oprette eller nedlægge en indtrækningsgruppe, skal I sende os en henvendelse.