Telefonnummeret i Skype for Business-mødeinvitationen virker ikke. Hvad er der galt?

Vores setup gør, du skal lave en lille manuel ændring i mødeindstillinger for Skype for Business-møder for at deltagerne kan ringe ind via telefonnummer til et Skype for Business-møde, som du indkalder til. Ændringen skal du dog kun udføre en gang.

Ændringen betyder at alle i jeres organisation kommer direkte ind i mødet, men personer udefra kommer i lobbyen og skal lukkes ind. Det gør også, at man bliver lukket ind, hvis man deltager i mødet via mødenummeret, som står nederst i mødeinvitationen.

Når du er ved at oprette et nyt Skype-møde fra Outlook, vil du se Mødeindstillinger som en knap øverst i indkaldelsen. Klik på den.

I rullemenuen Disse personer behøver ikke vente i vælger du Alle i min organisation.

Klik til sidst på Husk indstillingerne.

Nu har du udført ændringen, og det er muligt for dine mødedeltagere at benytte telefonnummeret i mødeinvitationen til at komme ind i mødet.