Hvordan ser jeg, om jeg er Enterprise- eller SMB-kunde?

Hos TDC Erhverv Cloud sælger vi overordnet set to Skype for Business-løsninger: En agil SMB-løsning til mindre virksomheder med 2-30 medarbejdere og en mere fyldig Enterprise-version til større virksomheder.

Som medarbejder ved du måske ikke, hvilken løsning din virksomhed har købt, men det er ganske nemt at finde ud af:

• Hvis du benytter din egen e-mailadresse - fx navn@firma.dk - til at logge på Skype for Business, har jeres virksomhed en Enterprise-løsning hos os.
  • Hvis du benytter en e-mailadresse, som starter med et telefonnummer og ender på @ontdc.net, har jeres virksomhed vores SMB-løsning.

Løsningerne har den samme kernefunktionalitet, men er forskellige på en lang række punkter. Vejledningerne her på sky.tdc.dk understøtter begge løsninger, men gør naturligvis opmærksom på eventuelle forskelle.