Foretag et opkald til en telefon

Hvis du ønsker at ringe til et telefonnummer, kan du også gøre det fra Skype for Business. Bemærk dog, at hvis jeres virksomhed benytter vores Express-løsning, takseres disse opkald.

Er personen allerede i din kontaktliste, holder du musepilen over vedkommendes profilbillede og klikker på telefonrøret.

Hvis du ikke har personen i din kontaktliste, kan du altid bare indtaste telefonnumeret og ringe op.

Det kan du gøre ved at klikke på tastatur-ikonet i menuen øverst. Herefter klikker du nummeret på tastaturet med din mus og klikker til sidst på Ring.

Du kan også indtaste telefonnummeret direkte i søgefeltet og trykke Enter med din computers tastatur.