Sådan installerer du Skype for Business på din computer som SMB-kunde

Som SMB-kunde hos os skal du selv installere Skype for Business på din computer. Du kan se her, om jeres virksomhed er SMB-kunde hos os.

I denne vejledning viser vi to tilgange til installation af Skype for Business:

1. Den første metode skal du benytte, hvis du allerede har Office 365 installeret på din computer via jeres E3- eller E5-licens
  2. Den anden metode skal du benytte, hvis du endnu ikke har Office 365 installeret på din computer, eller hvis du har Office 365 installeret

Begge vejledninger forudsætter, at du har login-oplysninger til en Office 365 E3- eller E5-licens, som er mindstekrav til jeres virksomhed i forbindelse med køb af vores SMB-løsning.

Jeres virksomhed burde altså ligge inde med det korrekte antal E3- eller E5-licenser, men hvis du ikke har fået udleveret dit login, kan du kontakte Office 365-administratoren i jeres virksomhed.

Hvis du allerede har Office 365 installeret på din computer

1. Start med at logge på https://portal.office.com.

2. Klik på Installer software oppe i højre hjørne.

3. Klik på Skype for Business listen på venstre side.

4. Vælg sprog og tag eventuelt stilling til version. Det gør du ved at klikke på Avancerede. Hvis du ikke ved, hvilken version du benytter, kører du bare med det anbefalede (32 bit).

Klik til sidst på Installér.

5. Alt efter hvilken browser, du benytter, vil du nu skulle acceptere, at Skype for Business installeres. Det foregår typisk via en filoverførselsnotifikation i bunden af din skærm.

Klik på den.

6. Dukker denne sikkerhedsadvarsel op, klikker du på Kør.

7. Nu kører installationen.

8. Når installationen er afsluttet, får du en besked om det.

9. Herefter vil du under Alle programmer kunne se og åbne Skype for Business

Se her hvordan du logger ind for første gang.

Hvis du endnu ikke har Office 365 installeret på din computer

1. Start med at logge på https://portal.office.com.

2. Klik på indstillingstandhjulet (Indstillinger: Opdater din profil, installér software, og opret forbindelse mellem softwaren og skyen) i øverste højre hjørne og klik på Office 365 under Dine appindstillinger

3. Klik på Software

4. Vælg sprog og tag eventuelt stilling til version. Det gør du ved at klikke på Avancerede. Hvis du ikke ved, hvilken version du benytter, kører du bare med det anbefalede (32 bit).

Klik til sidst på Installér.

5. Alt efter hvilken browser, du benytter, vil du nu skulle acceptere, at programmerne installeres. Det foregår typisk via en filoverførselsnotifikation i bunden af din skærm.

Klik på den.

6. Dukker denne sikkerhedsadvarsel op, klikker du på Kør.

7. Nu kører installationen.

8. Når installationen er afsluttet, får du en besked om det.

9. Herefter vil du under Alle programmer kunne se og åbne Skype for Business.

Se her hvordan du logger ind for første gang.