Sådan opretter du en ny medarbejder

Som administrator kan du selv oprette abonnementer og bestille telefonnumre til dine kolleger. Det gør du via vores Selvbetjening, og det tager kun et øjeblik.

Start med at logge ind i Selvbetjening - har glemt hvordan, kan du finde hjælp her.

Når du er kommet ind, klikker du på Abonnementer og vælger Opret nyt abonnement.

Her vælger du så det abonnement, du ønsker til medarbejderen.

Så udfylder du navn, initialer, titel og et par andre oplysninger om medarbejderen i venstre kolonne under Brugeroplysninger.

I højre kolonne skal du tage stilling til, om medarbejderen skal have et helt nyt nummer, eller om vedkommende ønsker at flytte et eksisterende nummer med ind. 

Uanset om I ønsker et nyt nummer eller vil flytte et nummer ind, skal du tage stilling til, hvilken størrelse mobilpakke, som medarbejderen skal have.

Det vælger du under Mobilpakke.

Hvis medarbejderen ønsker at flytte sit nummer, bliver du desuden bedt om at indtaste det eksisterende nummer og e-mailadresse på medarbejderen, som i dag ejer nummeret.

For at flytte et nummer, skal ejeren nemlig underskrive en fuldmagt, som vi sender til det afgivende telefonselskab. Den fuldmagt sender vi til e-mailadressen, som du angiver i feltet Gyldig email adresse til indehaver/underskriver. Bemærk, at der kan være en bindingsperiode på medarbejderens nuværende telefonnummer.

Nederst kan du nederst vælge, om du ønsker supplerende datadelingskort tilsendt sammen med simkortet. Dette er gratis for de større abonnementer.

Hvis du vælger Nyt nummer tildeles medarbejderen et nyt telefonnummer. Hvis I har ledige numre, som er knyttet til jeres virksomhed, kan du vælge et af dem i feltet Mobilnummer

Når du har udfyldt alle felter i skemaet korrekt, klikker du på Gå til ordrebekræftelse i bunden af boksen til højre.

Nu bliver du ført til en side, hvor du kan læse alle dine indtastede oplysninger igennem. Hvis du har ændringer, kan du klikke på Jeg ønsker at rette i min bestilling.

Hvis alt ser fint ud, klikker du på Godkend og opret.

Nu opretter vi medarbejderen og sætter gang i den eventuelle nummerflytning. Vi sender også en velkomst-e-mail til medarbejderen med en beskrivelse af, hvordan vedkommende logger på Skype for Business.

Medarbejderen optræder nu i Selvbetjening under afsnittet Abonnementer, hvor du kan administrere abonnementet. Du kan se, hvordan du finder rundt i Selvbetjeningen her.

Var denne artikel en hjælp?
7 ud af 9 fandt dette nyttigt
Fortæl os hvorfor


Udfyld venligst formularen med en gyldig e-mail og feedback til artiklen.

Kommentarer