Hvad er forskellene mellem Skype og Skype for Business?

Godt spørgsmål.

På overfladen minder de to værktøjer jo om hinanden, men der er store forskelle. Grundlæggende set er Skype er beregnet til privatbrug, mens Skype for Business er bygget til professionelt brug i virksomheder - som navnet antyder.

Her er en lille håndfuld eksempler på funktioner, du får ved at skifte fra almindelig Skype til Skype for Business:

  • Skype for Business er fuldt integreret i Microsoft Office-pakken. Fra de enkelte Office-programmer kan du for eksempel se online-status og gå direkte i chat- eller videodialog med dokumentets forfatter eller forfattere. I kan dermed nemt arbejde sammen om dokumenter og andet indhold.
  • I kan afholde videokonferencer med op til 250 deltagere, men også lave en-til-mange-videostream, hvor op til 10.000 kan kigge og lytte med. Det kan for eksempel være brugbart, hvis man vil kommunikere noget til mange ansigt til ansigt, uden at medarbejderne behøver bruge rejsetid på det.
  • Der er betragtelig forskel på de to Skype-produkters sikkerhed. Med Skype for Business logger du på med dit virksomheds-id og får fuldt krypterede samtaler. I kan desuden opprioritere sikkerheden, beskytte virksomhedens netværk og udnytte de omfattende administratormuligheder.
  • Med Skype for Business får I skærmdeling, whiteboard og en håndfuld andre funktioner, som gør jeres videomøde eller chat mere effektiv.

I vores løsning er Skype for Business desuden sammensmeltet med jeres telefoner. Den integration gør, at du kan modtage og foretage kald via Skype for Business, når du sidder ved din computer. Du kan også hurtigt omstille et Skype for Business-møde til din telefon, hvis du midt i mødet bliver nødt til at forlade din pc.

Var denne artikel en hjælp?
1 ud af 1 fandt dette nyttigt
Fortæl os hvorfor


Udfyld venligst formularen med en gyldig e-mail og feedback til artiklen.

Kommentarer