Sådan aktiverer og installerer du Guard - Sky Edition

Med vores Works-mobilpakker over 3 GB følger app'en Guard - Sky Edition.

Guard gør det mere sikkert at benytte din mobiltelefon og at udnytte telefonernes fulde potentiale uden at være bekymret over, om sikkerheden bliver sat over styr.

Med dit Works-abonnement følger fem Guard-licenser, som du kan benytte privat til fx at beskytte din egen pc og familiens andre enheder.

Hvad indeholder Guard-app'en?

Antivirus
Beskytter brugeren mod malware, som kan indsamle og distribuere personlige oplysninger. Denne funktion understøttes kun på Android.

Find telefonen
Finde en bortkommen telefon, afspille en alarm på den og fjernlåse den (kun Android) fra online administrationsportalen.

Datafortrolighed
Scanner apps på mobiltelefonen og giver brugeren en oversigt over, hvilke tilladelser appen kræver. Denne funktion understøttes kun på Android.

Forældrekontrol
Beskyttelse mod opkald fra uønskede telefonnumre. Telefonnumrene vælges fra opkaldslisten eller adressekartoteket. Denne funktion understøttes kun på Android.

Kategorier af websider
Browserbeskyttelse forhindrer brug af visse websteder med skadeligt indhold. Browserbeskyttelse forudsætter, at kunden anvender browseren ’Safebrowser’.

Sådan aktiverer du Guard på et mobilabonnement

Du aktiverer Guard på de enkelte mobilabonnementer i Selvbetjening.

1. Start med at logge på Selvbetjening

2. Find det mobilabonnement, som du vil aktivere Guard på. Det kan du fx gøre ved at søge på telefonnummeret eller brugerens navn oppe i søgefeltet i højre hjørne.

3. Når du er kommet ind på brugerens profil, klikker du først på Mobil i menuen til venstre, derefter på Mobilpakke og til sidst på Aktiver i den røde boks.

4. Nu skifter boksen farve til blå som tegn på, at Guard er aktiveret på denne mobilpakke.

Brugeren modtager herefter en e-mail med login-informationer til Guard. E-mailen sendes til den adresse, som er angivet på brugerens profil i Selvbetjening.

Sådan installerer du Guard - Sky Edition på din telefon

1. For at installere Guard-app'en kan du følge installations-linket, som står i den e-mail, som du modtog da Guard blev aktiveret.

2. Linket fører dig hen til den relevante app-butik, hvorfra du kan downloade og installere Guard.

3. Når du har installeret app'en logger du på med de login-oplysninger, som står i e-mailen, du modtog, da Guard blev aktiveret på dit mobilabonnement.

Sådan installerer du Guard - Sky Edition på dine private enheder

Med dit abonnement følger der fem private licenser, som du fx kan benytte til at installere Guard på dine eller familiens private enheder.

Det gør du ved at klikke her og logge på med de login-oplysninger, som står i e-mailen, du modtog, da Guard blev aktiveret på dit mobilabonnement.

Herefter bliver du guidet gennem installationsprocessen på skærmen.