Standard- og Connect-pakkerne (legacy)

To løsningsspor, 6 mobilpakker og den EU pakke du har behov for

Mobilpakker behøves ikke at være en kompliceret størrelse. Slet ikke faktisk. Vi har gjort det helt enkelt og tilbyder seks forskellige mobilpakker uanset hvilken løsningskonstellation I ellers har.

Når I skal til at være kunde i Cirque er det første, og vigtigste skridt, at finde ud af, om I skal have en Skype for Business eller Business One-løsning. Det hjælper en af vores dygtige Account Managers jer med.

Når vi har fundet det rigtige løsningsspor og skræddersyet det til jeres behov, er det bare om at vælge de mobilpakker I har behov for.

Business One mobilløsninger: Til virksomheden der har brug for en intelligent løsning der gør det nemmere at kommunikere.

Skype for Business mobilløsninger: Til virksomheden der brug en komplet løsning som integrerer alle kommunikationsplatforme ét sted.

For EU pakker gælder følgende kaldscenarier: Kald fra andre EU-lande til Danmark, Kald fra et EU-land til et andet EU-land, Modtagede opkald i EU.
Data: Der tilbydes ikke speed drop eller nedlukning af data. Tillægspakkerne kan kun anvendes af brugere som har fast adresse i Danmark.