Hvordan får jeg adgang til YouSee Musik?

Hvis jeres virksomhed har Works-mobilpakker hos os eller er I på SKI-pakker, så er YouSee Musik inkluderet. Du kan eventuelt spørge den telefoniansvarlige i jeres virksomhed, om I har Works-pakker. YouSee Musik er i øvrigt den service, der tidligere hed TDC Play.

Hvis I har Works-pakkerne, får du adgang sådan her:

1. Gå ind på profil.yousee.dk/opret-login

2. Klik på Mobil / Mobilt bredbånd

3. Indtast dit telefonnummer og klik på Send adgangskode.

4. Nu modtager du en engangskode på din telefon.

5. Indtast engangskode og klik Videre.

Bemærk! Hvis du her får en advarsel om, at du allerede har et login tilknyttet telefonnummeret (fordi du fx har arvet telefonnummeret fra en kollega), skal du klikke på Opret et nyt login.

Hvis ikke du får en advarsel, går du bare videre til trin 6.

Her opretter du et nyt login med dit telefonnummer, men med en anden e-mailadresse end den, der er angivet på advarselssiden.

6. Udfyld formularen, sæt flueben ved Jeg accepterer vilkårene for YouSee Login * og klik på Opret.

7. Du er nu oprettet.

Med dit login kan du nu logge på YouSee Musik - fx ved at downloade app'en YouSee Musik.

Du kan også få adgang på din pc eller mac via siden musik.yousee.dk/login.

God lyttelyst.