Hvordan får jeg adgang til YouSee Musik?

Hvis jeres virksomhed har Works-mobilpakker hos os, er YouSee Musik inkluderet. Du kan eventuelt spørge den telefoniansvarlige i jeres virksomhed, om I har Works-pakker.

Hvis I har Works-pakkerne, får du adgang sådan her:

1. Gå ind på profil.yousee.dk/opret-login

2. Klik på Mobil / Mobilt bredbånd

3. Indtast dit telefonnummer og klik på Send adgangskode.

4. Nu modtager du en engangskode på din telefon.

5. Indtast engangskode og klik Videre.

6. Udfyld formularen, sæt flueben ved Jeg accepterer vilkårene for YouSee Login * og klik på Opret.

7. Du er nu oprettet.

Med dit login kan du nu logge på YouSee Musik - fx ved at downloade app'en YouSee Musik.

Du kan også få adgang på din pc eller mac via siden musik.yousee.dk/login.

God lyttelyst.