Hvordan får jeg adgang til YouSee Musik?

Hvis jeres virksomhed har Works-mobilpakker hos os, eller er I på SKI-pakker, så er YouSee Musik inkluderet. Du kan eventuelt spørge den telefoniansvarlige i jeres virksomhed, om I har Works-pakker. YouSee Musik er i øvrigt den service, der tidligere hed TDC Play.

Hvis I har Works-pakkerne, får du adgang sådan her:

1. Gå ind på https://id.yousee.dk/opret-login/mobil

2. Indtast dit telefonnummer og klik på Næste.

3. Nu modtager du en engangskode på din telefon.

4. Indtast engangskoden og klik Videre.

5. Udfyld formularen og klik på Opret dit login.

6. Du er nu oprettet.

Med dit login kan du nu logge på YouSee Musik - fx ved at downloade app'en YouSee Musik.

Når de så har er oprette kan de teste ved al logge ind på deres profil på musik.yousee.dk.

God lyttelyst.